9

10365 beoordelingen

MiniGrow Box Kweekkast Base

Direct leverbaar
€ 1.199,00
Algemene Beoordeling
14 beoordeling(en)

Klantbeoordelingen

1-10 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
FANTASTISCH, naast opa en met asbakje erop. vHij heeft niets door, stil goed en 59 gram droog materiaal eraf (Auto White Widow ), zonder dat iemand het ziet hoort of ruikt. Tweede plant gaat er vandaag in, autoflower (Auto Sour Diesel) omdat die lekker hoog in THC is.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 07-02-2020)
FANTASTISCH, wat een mooi en goed apparaat is dit. Stil, stealth, design, goed, kwaliteit in een notendop.
Algemene Beoordeling
Review door Echt Goed Apparaat / (Geplaatst op 30-01-2020)
Hoe zal ik beginnen, KWALITEIT. En dat is precies wat alles samenvat. Fluisterstil, je ruikt niets en een mooi onopvallend design. Staat al 2 maanden in mijn living en NIEMAND heeft het gemerkt. Eerste oogst komt eraan en ik ben heel benieuwd.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 09-12-2019)
Dit is al de tweede die we hebben gekocht. De eerste was met allerlei toeters en bellen die we niet gebruikten.
We worden beter en 60 gram droog is geen uitzondering meer ( kuch kuch) heel blij met de nieuwe software, me hele kamr is niet meer paasr al ik de deur open doe omdat hij automatisch naar wit licht schakelt als je de deur open doet. Je ruikt nisk je ziet niks en je hoort niks. Top apparaat.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 18-10-2019)
Zeer goed voor 1 auto flower krachtig super stil maar echt stil
zaadje met succes uitgekomen recht in de coco's geplaatst niks speciaal mee gedaan houd de temperatuur zeer goed blijft mooi rond de 27 je kan de ventilatoren zo makkelijk instellen je merkt er helemaal niks van
Algemene Beoordeling
Review door Awesomeness / (Geplaatst op 20-08-2019)
Geweldige kweekkast!
Op 11 weken tijd 58 gram geoogst met de easy bud van rqs (wat al geen heavy yielder is).
Geluidloos & geurloos! Perfect om te scroggen en heel incognito!
Dikke aanrader!!
Algemene Beoordeling
Review door Stijn / (Geplaatst op 11-07-2019)
Hij staat bij mijn zus in de kamer en is geweldig. Maar ik wil nu ook bestellen en dat gaat dus niet?? waarom zo lang wachten?
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 08-02-2019)
Ik lees dat iedereen er mee kan kweken....DAT KLOPT. Ze hebben hem netjes bij ons thuis gebracht (het is geen bouwpakket) en binnen een uur was ik autoflower aan het kweken. Uiteindelijk na 12 weken en wat buigen (touwtjes) van de kop, 37 gram droog materiaal voor mijn man geoogst. Nu met een kippengaas rekje erin proberen om er wat meer af te halen. Las dat dit SCROG heet dus ik kom er op terug hoe dit bevalt. Nu al tevreden trouwens.
Algemene Beoordeling
Review door Jolanda / (Geplaatst op 05-12-2018)
Supergoede kast, heb beiden, de online en de offline, allebei super qua opbrengst, altijd meer dan 50gr droog in scrog.
Algemene Beoordeling
Review door Wvdb / (Geplaatst op 25-10-2018)
Gewedige box. Ik had niet verwacht dat je uit zon kleine box veel opbrengst kreeg, maar de opbrengst is echt goed: 54gr droog met een scrogje en echt supergoede kwaliteit in 4 maanden kweek. superstil en klein, niemand die het merkt. Echt totaal anders dan andere kweekboxen, deze past mooi in huis.
Algemene Beoordeling
Review door T. H. te A. / (Geplaatst op 23-09-2018)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: MiniGrow Box Kweekkast Base

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling